BRIDGEREIZEN NAAR CHINA


Bridge in het Rijk van het Midden: twee fascinaties in één. Op een vijftiendaagse reis ervaart u een unieke combinatie: bridgen in China en de Chinese cultuur. Op acht bridgeavonden speelt u drives en toernooien tegen spelers van Chinese clubs. De wedstrijdleiding is in handen van een ervaren Nederlandse bridgedocent, die u op de hele reis vergezelt. Accommodatie en materialen zijn volgens NBB-normen. De uitslagen zijn gecomputeriseerd. U overnacht in uitstekende hotels. Daar vinden ook de bridgewedstrijden plaats. Voor niet-bridgende partners is er op de bridgeavonden een speciaal programma.
In en om Peking, Xi’an, Chengdu en Shanghai zult u, vergezeld door kundige, Engelssprekende gidsen, China en zijn culturele hoogtepunten leren kennen, zoals de Verboden Stad, de Chinese Muur, stadions voor de Olympische Spelen van 2008, het Terracottaleger van de eerste keizer, de panda’s van Chengdu, het grootste boeddhabeeld van de wereld, de fameuze Bund in Shanghai, en nog veel meer. U zult gefascineerd raken door de haast onvoorstelbare contrasten tussen het oude en het nieuwe China.
Voor zo’n bijzondere reis moet u beslagen ten ijs komen. Daarom is er vooraf in Utrecht een kennismakingsbijeenkomst met een Chinese lunch en een China-workshop. Ook krijgt u een reader met alle belangrijke informatie.
De organisatie is in handen van Eyes on China Ltd., in samenwerking met het in China gespecialiseerde bureau Dimsum Reizen. De reizen worden gesteund door de bridge-experts Jan van Cleeff (hoofdredacteur Bridge Magazine IMP) en de Chinees-Nederlandse bridger Jack Zhao (wereldkampioen 2006).


  Vertrekdata

2008 - 9 maart, 6 april, 11 mei en nog vast te stellen latere data

  Prijs

Zal binnekort bekend worden gemaakt.
Inbegrepen: kennismakingsbijeenkomst met lunch en workshop, reader, internationale retourvlucht, vluchten, trein- en busreizen binnen China volgens programma, luchthavenbelastingen en veiligheidstoeslagen, hotels, excursies, lokale Engelssprekende reisbegeleiding en Nederlandstalige wedstrijdleider, alle ontbijt & lunches, diners voorafgaand aan de bridge-avonden, afscheidsdiner, en natuurlijk alle bridgefaciliteiten.

  Inlichtingen en aanmelding

Rudie S. Cortissos, directeur Speciale Projecten Eyes on China Ltd.
Tel. 020 6446068 / e-mail rscortissos@eyesonchina.com

Denk niet dat bridge in China een obscure sport is, integendeel. Niemand minder dan de ‘vader’ van het moderne China, Deng Xiaoping, speelde bridge op topniveau. Hij had het spel geleerd als student in Frankrijk en is het zijn hele leven blijven spelen. Tot zijn dood in 1997 was hij de onbetwiste leider van China, al had hij allang al zijn officiële functies neergelegd. Behalve één: erevoorzitter van de Chinese bridgebond.  


 

BRIDGEREIZEN

 

© 2005 Eyes on China | info@eyesonchina.com